Upgrade pagini de internet

Noi știm că un website reprezintă cel mai important instrument de promovare a brandului, a produselor și a serviciilor în mediul online, iar cu serviciile de administrare site veți fi siguri că aveți tot timpul la îndemână un instrument performant, care să genereze profit.

Menţinerea unui site actualizat permanent, nu mai este dificilă datorită abilităţilor specialiştilor noştri prin asigurarea asistenţei de specialitate ori de câte ori ai nevoie.

Orice proprietar de site, trebuie să distingă şi să ia măsuri de durată pentru a menţine conţinutul actualizat, pentru adăugarea de noi funcţionalităţi, pentru ca imaginea website-ului reflectă de fapt imaginea afacerii.

Oferim suportul necesar prin specialişti care ştiu să inteleagă nevoile şi să optimizeze conţinutul pentru o poziţionare mai bună în motoarele de căutare, folosind un design web responsive (la cerere) şi cunoştinţe avansate JavaScript, CSS, actualizări, programare PHP şi MySQL. Contactează-ne pentru mai multe detalii despre programul nostru de upgrade pentru conţinutul pagini web şi a designului website-ului tău.

Până pe 28.02.2018 ai reducere 25% la upgradarea vechii pagini web într-una nouă, care să se “pliaze” perfect pe ecranul tuturor dispozitivelor cu acces la internet (design responsive). Actualizăm conținutul paginilor site-ului tău vechi cu informaţii actualizate…

Acum poti beneficia şi tu de servicul de intreţinere site-uri web, care cuprinde:

– actualizare continut pagini web (adaugare text, inserare imagini);
– actualizare continut magazine online (modificare preturi, introducere produse, adaugare imagini produse);
– implementare de noi functionalitati;
– optimizare viteza de incarcare a site-ului;
– verificarea periodica a site-ului si a functionalitatii acestuia;
– adaugarea de scripturi si optimizarea acestora;
– administrare conturi de e-mail;
– verificarea functionalitatii link-urilor;
– copie de siguranta a website-ului;
– administrarea bazelor de date;
– imbunatatirea designului site-ului;
– monitorizare pagerank si monitorizare rezultate in motoarele de cautare.