REALIZARE PAGINI WEB GALATI SI GAZDUIRE WEB GALATI

Nu ai o pagina de internet ? Paginiwww.ro iti poate crea una.

Sunteti o institutie pubilca, o organizatie neguvernamentala, o firma cu cativa angajati sau chiar un antrepenor la inceput de drum si aveti o pagina web dar nu sunteti satisfacut de aspectul sau performantele ei? Paginiwww.ro va sta la dispozitie cu servicii de redesign si de transformare a paginii web pentru dispozitive mobile gen tablete sau telefoane mobile.

Daca viteza de incarcare a paginii web actuale nu este satisfacatoare, Paginiwww.ro vine si cu solutii, dupa o analiza a paginii de internet si in functie de erorile gasite va poate oferii si solutia optima care poate consta in modificarea codului sursa a actualei pagini web sau transferarea website-ului pe un server nou cu gazduire web SSD ce ofera o viteza de citire si scriere de 3 ori mai mare decat un HDD.

Oferim instrumentele de lucru necesare pentru publicarea si administrarea cu ajutorul unui CMS pentru pagini de prezentare si magazine virtuale destinate tuturor companiilor care doresc o pagina web sau magazin on-line dinamic cu actualizari permanente care sa le permita vanzarea de bunuri si produse.

Servicii de web design si web hosting pentru firme si persoane fizice din Braila, Galati dar si din celelalte judete din Romania la cele mai bune preturi numai prin Paginiwww.ro!